2012-12-07 01:29:33• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Mérleg - A mai napon érzelmi ingadozások miatt szenvedsz

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mivel 11.37-kor Holdszünet kezdődik, meg kellene próbálnod minden elintézni valódon ez előtt az időpont előtt túlesni. Utána nélkülöznöd kell a Hold támogatását, ami azt jelenti, hogy több erőt kell kifejtened, és könnyebben követsz el hibákat is. A legjobban az írásos jellegű munkákra fordíthatod a Holdszünetet: leveleket, E-maileket írhatsz, telefonálhatsz, barátaiddal, szomszédokkal találkozhatsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma délelőtt még a Szűz jegyében áll, sikeresen kezded a napot. 11.37-kor mindenesetre Holdszünet kezdődik, ami estig el is tart. Könnyen lehet, hogy gondokat csinálsz magadnak: „Elég pénzem van? Rendben van a kapcsolatom? Nincs veszélyben az állásom?” Remélhetőleg nem hagyod ilyen kérdésektől elrontani a napodat. Este mindenképpen a szerelem vár újra rád. Lehet az is, hogy egy ellaposodott kapcsolatban virágzik ki újra a szenvedély.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap kezdetben olyan lesz, mint a tegnapi, csak a délelőtt nyugodtabb lesz. 11.37-kor aztán Holdszünet kezdődik. Most kifizetődő, hogy a Nap és Jupiter a barátaid. Az ő segítségükkel jól lerázod a Holdtól érkező fáradtságot. Fontos akcióktól, mint amilyen egy szerződés aláírása, mindamellett eltanácsollak. Amit viszont a lelkedre kötök, az egy meditáció. Csukd le tíz percre a szemed, és képzelj el magadnak valami szépet. Ezután frissnek és kipihentnek fogod érezni magad.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma 11.37 és 19.36 között Holdszünet lesz a kellemesebb fajtából. Beszélgetni fogsz valakivel, és az az érzés támad ettől benned, hogy mindent jól csináltál. A társkapcsolatot délután és este nagybetűkkel írják a számodra. Mindent tegyél meg azért, hogy ne maradj egyedül. A Hold a Mérleg jegyében áll, minden olyan lesz, mint egy szép szerelmes filmben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma délelőtt még teljes mértékben kiélvezheted a Szűz jegyében álló Hold nyújtotta előnyöket. Ez azt eredményezi, hogy szinte minden jól sikerül, amihez hozzányúlsz. Eközben magától is kialakul a vidámság.11.37-ig sokat végzel. Most már elkezdhetsz álmodozni a hétvégéről.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma egy kicsit kijössz a ritmusból, kissé szétszórt leszel, elveszíted a fonalat. Nem baj, egy gyengébb nap nem rontja le a hétről kapott általános benyomást. Továbbra is sugárzol, bár ez a nap kicsit idegesítő. Holdszünet? Na és! Újabb lehetőség lassabban haladni. A Hold belép a Mérleg jegyébe. Egy nagyszerű este vár rád, érdekes és izgalmas beszélgetéseket folytathatsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon érzelmi ingadozások miatt szenvedsz – menny és pokol között ingadozol. Ez egyrészt azért van, mert a Hold várakozó helyzetben van, 11.37 és 19.36 között szünetel is. Ne is tervezz sokat mára, idegileg nagyon feszült vagy. Az estéd viszont csodálatos lesz: a Hold megérkezett a te jegyedbe!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap egész jól megy – 11.37-ig. Ezután félreértésekkel kell szembenézned emberi kapcsolataidban. Bánj mindenkivel figyelmesen. Mérd fel külön-külön minden szó jelentőségét. Az estét a Mérleg jegyében álló Hold határozza meg. Meghív, hogy lazíts, és valami jóval ajándékozd meg magad. Ha kedved van, menj el táncolni, ez fokozza esélyidet arra, hogy megismerkedj valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold kezdetben még a Szűz jegyében marad, és segít neked mindennapi teendőid ellátásában. 11.37-kor aztán elkezdődik egy Holdszünet, és eltart egészen 19.36-ig. ez a Holdszünet inkább az ártalmatlanabb fajtából való, de azért ne mindenáron pont ma akarj egy fontos dolgot elintézni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap kezdetben teljesen a munka és a teljesítmény jegyében zajlik. Ezután, 11.37-kor Holdszünet kezdődik, mai többé-kevésbé az egész délutánt elnyeli. Nagy dolgokra most már nem leszel képes. Néhány rutinfeladatot még el fogsz tudni intézni. Az estéd tele lesz álmokkal és vágyakkal.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez a nap nem a legjobb. Nem koncentrálsz eléggé, tévedsz, illetve könnyen hagyod magad megtéveszteni. Minél éberebb vagy, annál kevesebb kár ér ezen a napon. Este megelégedetten állapítod meg, hogy nem vétettél súlyos hibát. Bravó, jól csináltad!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap már nem lesz annyira jó, mint a tegnapi. Mégis, főleg délelőtt sokat tudsz teljesíteni, mert fegyelmezett vagy, és még olyan tennivalókba is belevágsz, amiket már régóta halasztgatsz. Ma kötelességtudatod veszi át az irányítást, legalábbis 11.37-ig, amikor Holdszünet kezdődik. Ez aztán eltart este 19.36-ig.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: